Alles is NATUURlijk logisch. 

Wil jij ook logisch leren kijken? Ik heb online en live trainingen gemaakt waarbij je logisch leert kijken naar de natuurlijke verbindingen van het leven. Alles is altijd alles en zo logisch!

DIT GA JE ONT-DEKKEN IN MIJN TRAINING:

Mijn opleiding 

Je lijf en brein zien.

Een opleiding vol natuurlijke logica! Welke oplossing schuilt er achter een lichamelijke klacht of een gedraging. Hoe zit het met erfelijke aandoeningen en hoe kun je dichterbij jezelf komen en genezen door de taal van je lijf en je brein te zien. Germaanse geneeskunde en nog veel meer!

Vertel mij meer!
DIT GA JE ONT-DEKKEN IN MIJN:

Masterclasses

In de masterclasses leg ik verschillende thema’s uit. Bij iedere masterclass zit eerst een video over de basiskennis van de Germaanse Geneeskunde. Vervolgens de masterclass over dat specifieke thema!

Ik ben benieuwd welke masterclasses er zijn!
DIT GA JE ONT-DEKKEN tijdens MIJN:

Live themadagen

Er zijn 5 live themadagen, waar in een kleine groep jouw persoonlijke thema (en dat van de andere groepsleden) belicht wordt. Je krijgt een werkboek, een vragenlijst, uitleg over het thema. En door samen te verdiepen leer je het niet alleen bij de ander te zien (wat vaak makkelijker is) maar ook bij jezelf! 

Vertel mij meer!
DIT ga je ONT-DEKKEN tijdens mijn:

Systemisch opstellen

Tijdens Systemisch Opstellen, stel ik hulpvragen op (maximaal 3). De hulpvragen kunnen over je lichaam gaan, thema's met je kind, je business of je relatie. Ook zijn er specifieke avonden met opstellingen voor jongeren! Naast zelf een hulpvraag hebben kun je ook als representant deelnemen aan de opstellingen!

Ik wil graag meer weten!
LIVE EN ONLINE SPREKEN

Alles is Goud 

Natuurlijke logica, ik ben er dol op. Is het je partner waar je tegen aanloopt, die eigenlijk goud laat zien? Zijn het je kinderen die het bloed onder je nagels vandaan lijken te halen, maar eigenlijk precies dat laten zien wat zelfs een coach je niet zo precies had kunnen vertellen.  Of is het je lijf waar je meer last van lijkt te hebben dan plezier, terwijl het met de aanpassing jouw alleen maar wil helpen. Ik neem je mee en aan het eind is er ruimte voor vragen.

Vertel mij meer!
DIT GA JE ONT-DEKKEN IN MIJN TRAINING:

Jouw Goud in Zwangerschap en Geboorte

De online training waarna het voor jou logisch is hoe de zwangerschap en geboorte een blauwdruk geven aan jouw leven en natuurlijk die van je kind!

De combinatie met mijn boekenset over dit onderwerp is uiteraard met een forse korting!

Vertel mij meer!
DIT GA JE ONT-DEKKEN IN MIJN TRAINING:

Een kind zien en zijn

Is coming soon!

De online training waarna  het voor jou logisch is, om spiegelend in het gedrag wat jou raakt, jouw goud te ont-dekken! En doordat te zien, zie je de schatten van je kind (en natuurlijk iedereen die je raakt!)

JA, dat wil ik!
DIT GA JE ONT-DEKKEN IN MIJN TRAINING:

Universele wetten en moederenergie

Twee online trainingen om je de universele wetten eigen te maken (de basis van al mijn trainingen) en om dat wat je wil helen te helen met moederenergie.

JA, dat wil ik!
DIT BEN IK

Willemijn Trip

Na mijn opleiding Fysiotherapie ontdekte ik dat ik nog maar weinig wist. Vanuit 'tekort' ben ik manuele therapie gaan studeren, daarna osteopathie. Osteopathie was DE opleiding waar ik aangezet werd. Een klacht van een pati√ęntoplossing werd een spel, een cryptogram waar ik samen met de cli√ęnt op avontuur ging om de oplossing te ontdekken. Natuurlijk ontdekte ik ook dat er meer dan het lichaam was. Er ging een wereld voor mij open toen ik de Present Child Methode deed, waarbij ik leerde spiegelen en nog meer opende mijn blik toen ik de multi-disciplinaire opleiding deed van Katelijne Vermeulen. Ze leerde mij visualisatie en hypnotherapie, ze leerde mij regressie, re√Įncarnatietherapie en systemische kijken. Naast het lichamelijk, kon ik nu ook 'spelen' met de psyche. Een week na het behalen van deze opleiding begon mijn avontuur in de Germaanse Geneeskunde. Eerst deed ik de Biologika Master en daarna de Recall Healing opleiding. Inmiddels is de biologische kijk, mijn kers op de taart geworden en verbindt het alles wat ik heb gedaan!

Wil je meer weten over mij?

"Willemijn legt in Jip en Janneke taal de Germaanse Geneeskunde uit, waardoor ik er mee kan spelen"

- A.B.

"Door de opleiding Je lijf en brein zien, heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn lijf en kijk ik zelfs vol bewondering naar mijn lijf"

- L.H.

"De kennis van de Germaanse Geneeskunde kende ik al, maar de eenvoudige speelse manier waarop Willemijn het brengt en verbindt met alles, is om te smullen.

- A.M.

Contact

Willemijn Trip
Oude-Schoonebekerstraat 11
7833 KM Nieuw-Amsterdam
[email protected]

 

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid