Ik ben Willemijn Trip

Mijn trip is gevarieerd, steeds verdiepend en altijd natuurlijk en logisch geweest. Als therapeut (osteopaat en systemische therapeut) aanvankelijk van volwassenen en de laatste 12 jaar van baby's en kinderen, was ik altijd op zoek naar de kern van het verhaal. Ik ont-dekte steeds meer hoe alles, alles is. Uiteindelijk dacht ik vaak, 'oh je moest eens weten' en cliënten vroegen vaak 'waar kan ik hier iets over lezen'. Dit werd de reden van het beginnen van masterclasses, trainingen, het schrijven van een boek en van mijn opleiding Je lijf en brein zien. Ik neem je graag mee op een heel natuurlijke en altijd logisch trip!

Mijn podcast Willemijn Trip

In mijn podcast leg ik dagelijkse situaties uit! Thema's die bij mij voorbijkomen worden korte podcast vol inspiratie. Ze gaan over opvoeden, germaanse geneeskunde, baby's, zwangerschap en geboorte

Naar de podcast Willemijn Trip

Mijn Podcast Germaanse Geneeskunde

In mijn podcast over de Germaanse Geneeskunde neem ik je mee in thema's gezien vanuit de Germaanse Geneeskunde. In plaats van denken in problemen, zien waar het een oplossing voor is!

Naar de Germaanse Geneeskunde Podcast

Mijn aanbod

Ben je benieuwd wat ik jou te bieden heb? Ga kijken bij mijn aanbod! Graag neem ik je mee in een vernieuwende manier van kijken, waar problemen niet bestaan, maar alleen alles een oplossing is!

Naar mijn aanbod!
Mijn Trip tot nu toe!

Geboren op een boerderij in Nieuw-Amsterdam, ben ik een echte boerendochter. Ik ben de oudste van 4 meiden. Na mijn HAVO ben ik gaan studeren in Groningen en ben ik de opleiding Fysiotherapie gaan doen. Na fysiotherapie had ik direct een baan als therapeut en begon mijn trip door het lijf, met alle waardevolle schatten die ik daar aan over heb gehouden. Ik ontmoette mijn man Stefan en in 2009 kregen wij onze eerste zoon Jort, waarna in 2011 dochter Dieke en in 2014 dochter Rosan volgde. In tussen ging ik vanuit loondienst starten met een eigen praktijk (in 2008) met een compagnon. Na 10 jaar daar eigenaar van geweest te zijn, besloot ik zelf verder te gaan onder mijn eigen naam Willemijn Trip. Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen, over de opleidingen die ik heb gedaan, specialisatie en wat ik op dit moment doe. Hieronder vind je eerst mijn tijdlijn! 

1997 - 2001 Studeerde ik fysiotherapie in Groningen. Na afloop verwonder ik mij vooral wat ik nog niet wist.

2001 - 2008 Gewerkt in Nieuw-Schoonebeek in een particulier praktijk voor Fysiotherapie.  Ik deed intussen trainingen ten aanzien van Astma- en COPD, deed een hartspecialisatie opleiding, ik deed de opleiding Manuele therapie volgens Maitland en startte met de opleiding Osteopathie aan de IAO.

2009 - 2018 Eigenaar van een praktijk voor Fysio, manuele en kinderfysiotherapie. Ik werkte als osteopaat, was eigenaar en leerde vooral steeds meer hoe alles met alles verbonden was. Onder tussen deed ik kinderyoga (2010), baby- en peutermassage opleiding (2011), kindertekeningen interpreteren (2011) de Present Child Methode (2014) en startte in 2015 met de Multi-disciplinaire opleiding van Katelijne Vermeulen. Daar leerde ik systemisch kijken, regressies, EMDR, visualisaties. In mijn praktijk behandelde ik alleen maar baby's en kinderen en begeleidde ik ouders. 

2018 - 2023 Zelfstandig ondernemen en baby osteopaat. Ik behandelde heel veel baby's en ontwikkelde daarnaast veel masterclasses over mijn kennis. In deze periode deed ik de Biologika Master en daarna de Recall healing opleiding van Gilbert Renaud. Dit werd de kers op mijn taart!

2020 Start van mijn opleiding Je lijf en brein zien. Mijn Germaanse Geneeskunde opleiding.

2023 Eerste druk van mijn boekenset Jouw Goud!

 

Mijn specialisaties

(mijn trip naar waar ik nu sta)

Door de verschillende opleidingen die ik heb gedaan, heb ik een unieke combinatie van lichamelijk werk en psychisch werk, wat in mijn ogen altijd gekoppeld is. Hieronder vind je de verschillende specialisaties, die, als je er op klikt verder worden toegelicht.

Contact

Willemijn Trip
Oude-Schoonebekerstraat 11
7833 KM Nieuw-Amsterdam
[email protected]

 

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid