OPLEIDING

Je lijf en brein zien

Leer op een natuurlijk logische manier te kijken naar je lijf, je gedrag, je kind, je business. Alles is alles en natuurlijk logisch

Mijn basis:

Let op zomeraanbieding!

In de maanden juli en augustus krijg je 20% korting wanneer je de couponcode  Ja#zomer! bij de betaling invoert! Daarnaast krijg je wanneer je je hebt ingeschreven een couponcode naar keuze voor 1 themadag (je lijf, je kind, je gewicht of relaties).

JA, dat wil ik!
DIT GA JE LEREN EN ZIJN:

GERMAANSE GENEESKUNDE & spiegelen

toegepast in dagelijkse situaties.

 

Jouw lijf zien,

Jouw brein zien

Jouw kind zien

Jouw relatie(s) zien

Jouw business zien

 

Door te zien en te zijn jezelf ont-wikkelen

(en daarmee jezelf en anderen te ont-dekken)

 

 • Op een natuurlijk logische wijze kijken naar klachten van je lijf, naar je gedrag, naar je kind, je relatie(s), naar je business. Je ont-dekt hoe alles, hoe alles waar jij tegenaan loopt in de basis een oplossing is.
 • Leren vertrouwen op de natuur en op jouw natuur. Want alles is alles.
 • Spelen met je verlangen, want weet je hoe het werkt, weet je ook hoe jij dromen kunt waarmaken.
 • Studeren op eigen tempo, doorlopend toegang en doorlopend de mogelijkheid tot het stellen van vragen/
 • Je kind zien, je lijf zien, je business zien, je relatie zien, door jezelf te zien!

Let op zomeraanbieding!

In de maanden juli en augustus krijg je 20% korting wanneer je de couponcode  Ja#zomer! bij de betaling invoert! Daarnaast krijg je wanneer je je hebt ingeschreven een couponcode naar keuze voor 1 themadag (je lijf, je kind, je gewicht of relaties).

JA, dat wil ik!

VANAF NU ZIE JE…

 • Dat de natuur en dus ook jouw natuur, je altijd wil helpen
 • Zie jij jezelf beter en daardoor ieder ander (want jouw bril is bepalend voor jouw blik)
 • Begrijp je de logica van ziekten, klachten en gedrag (want in de basis is het altijd een oplossing)
 • Door je bewust te zijn verandert je blik en daarmee dat wat je ziet en wat er is!¬†
 • Je houdt toegang en bent lid van een community waar je altijd met vragen terecht kan.
 • Je hebt doorlopend toegang tot al mijn masterclasses, de training Universele Wetten en moederenergie en Jouw Goud, de schat die de zwangerschap en geboorte is!
Toegepaste Germaanse Geneeskunde

Op een natuurlijk logische wijze jezelf (en daarmee anderen) ont-dekken

Video Poster Image

Ben je klaar om meer over je lijf en dat te be-lichamen?

Alles is alles. Wanneer jij je lijf begrijpt, dan¬† begrijp je relaties, je cli√ęnten, je business, je kinderen..

 • Je lever, vertelt van alles over dat waar jij tekorten ervaart in je leven.
 • Je nieren, laten weten waar jij je moederziel alleen voelt en waar jij moeite heb om het leven voor jou te laten stromen.
 • Je hart vertelt jou of jij jouw ritme leeft, of het ritme van je omgeving.

Deze manier gaat natuurlijk een wereld voor je openen.

Ben je Je lijf en brein ziener? En wil je meer weten over de inspiratiedagen?

Naar de inspiratiedagen

Wat vind je in deze opleiding:

MODULE 1 (1:45 uur + extra uitleg in training Universele Wetten en moederenergie)

De Universele Wetten

Aan de basis van alles in het universum liggen wetmatigheden. Alles in het universum, dus in de basis reageer je net als een boom, als een dier. Je leert hoe alles, alles is. Hoe het grote het kleine is en het kleine het grote. Hoe alles in de natuur biologisch reageert en volgens een bepaald ritme. En hoe dat, wat voor jou gevoel de oorzaak is, misschien alleen maar een gevolg is.

MODULE 2 (1:10 uur)

De Biologische Wetten

De biologische wetten zijn allemaal terug te herleiden naar de universele wetten. Ik leer je hoe alles een ritme heeft, ook een ziekte. Hoe de evolutie de basis van je bestaan ‚Äč‚Äčis en hoe je vanuit daar de aanpassingsstrategie√ęn die je lichaam bedenkt kunt verklaren.

MODULE 3 (1:15 uur)

Genogram en systemen

Je familiesysteem heeft heel veel schatten over jou op zich. Ik leer je naar systemen kijken, hoe je voorouders het beste met je hebben door hun overlevingsstrategie√ęn door te geven. Ook leer ik je hoe ziektes 'erfelijk' kunnen zijn en ook, bij vertrouwd, losgelaten kunnen worden.

MODULE 4 (1:10)

Tijdlijnen

Zoals alles in de biologie een ritme heeft, zo kun je ook door naar de ritmes te kijken, begrijpen hoe aanpassingsstrategie√ęn zijn ontstaan ‚Äč‚Äčen kun je door ze te ontdekken bij de basis van de aanpassing komen!

 
MODULE 5 (4 uur)

Het endoderme systeem

De Germaanse geneeskunde legt alles uit aan de hand van de embryologie en de kiembladen. In deze module leg ik uit hoe het endoderme systeem werkt, welke organen daarbij horen en wanneer hier aanpassingstrategie√ęn worden toegepast.

 
MODULE 6 (3.30 uur)

Het oude mesoderm 

Aangevallen worden, de vluchten in je lichaam beschermen je tegen aanvallen. In dit hoofdstuk leer ik je zien hoe 'aanvallen' werken, hoe je lichaam er op reageert en hoe de 'ik voel me mentaal aangevallen' directe invloed heeft op je lijf!

 

MODULE 7 (4 uur)

Het nieuw mesoderm

Het nieuw mesoderm is het kiemblad wat gaat over je eigenwaarde. Het zijn de botten, spieren en gewrichten die daar bij horen.Aanpassingsstrategie√ęn van de botten, spieren en gewrichten hebben altijd te maken met eigenwaarde thema's! Ik leer je hierover en ik help je hiermee te spelen!

 
MODULE 8 (5 uur)

Het ectoderme systeem

Misschien wel het moeilijkste systeem, het gaat over scheiden en verbinden, dat wat we in kuddes doen (net als dieren). Maar wat als dat ten koste van jezelf gaat, welke aanpassingen kun je dan gaan doen?

 
MODULE 9 (5 uur)

De psyche

De psyche, misschien soms zo onlogisch en toch is ook dit deel van het lijf 'logisch'. Wat is de logica van een depressie, van angst, van narcisme. Waarom is anorexia logisch en kun je zelfs agressie verklaren.

 
MODULE 10 (1:15 uur)

Kinderen en de Germaanse geneeskunde

Kinderen en aanpassingsstrategie√ęn (ziekten) zijn reuze fascinerend. Naast dat ze zelf natuurlijk tegen thema's aan kunnen lopen, spiegelen ze enorm en laten ze jou dagelijks zien welke aanpassingsstrategie√ęn jij toepast! Ik leer je spiegelen, kinderziekten leg ik uit en ik neem je mee in het genogram met kinderen. Kinderen zijn werkelijk schatten!

 
MODULE 11

Business

Business en de Germaanse Geneeskunde is geen extra deel van de opleiding. Eigenlijk niet alleen business, alles is alles, dus alles kun je koppelen aan de Germaanse Geneeskunde. Ik neem je mee op de manier van ondernemen, gezien vanuit de kennis van de Germaanse Geneeskunde

 
MODULE 11 (22 uur aan masterclasses / trainingen)

Extra 

Hierin vind je alle extra's. Vele masterclasses, specifiek over bijvoorbeeld de lever, de blaas, de nieren, maar ook narcisme, depressie... Allemaal onderwerpen belicht vanuit de Germaanse Geneeskunde. Daarnaast de training Universele Wetten en moederenergie. Jouw Goud, de schat die de zwangerschap en geboorte is. 

 
ONLINE COMMUNITY in Kajabi

Online Community 

In de besloten online community van Je lijf en brein zien kun je vragen stellen. Op de vragen krijg je van mij antwoord, maar is natuurlijk het meedenken gewenst om samen te leren spelen met deze materie. Daarnaast is de community een plek van verbinding! Een plek waar dagelijks contact is en veel gedeeld wordt!

 
1x per maand

Coachcalls 

1x per maand is er een coachcall. Het moment om vragen aan mij te stellen. De coachcalls zijn op de woensdagavond om 20:15. Tijdens de coachcalls worden er vragen gesteld en extra uitleg gegeven. Daarnaast zijn er vrijwel doorlopend extra lessen op de woensdagochtend. Deze lessen komen later allemaal in de online omgeving te staan.

 
OPSTELLINGEN VRIJDAG

Jouw Goud en Systemisch Opstellen 

Door middel van systemisch opstellen kun je vaak beter achterhalen wat de eerste inprenting is, die de aanpassingen in het lichaam veroorzaken. Tijdens de systemische vrijdagen (1x per maand) stel ik hulpvragen op. Heb jij de opleiding, dan mag je altijd gratis als representant aanwezig zijn.

 
LIVE INSPIRATIEDAGEN (4x per jaar)

Live inspiratiedagen 

Ongeveer 4x per jaar vindt er een live inspiratiedag plaats. Deze inspiratiedagen hebben een thema en worden soms op 2 locaties in Nederland gegeven. Wanneer je Je lijf en brein zien, de opleiding hebt, krijg je 2 live inspiratiedagen gratis!

JA, ik wil Je lijf en brein ziener zijn!

Let op zomeraanbieding!

In de maanden juli en augustus krijg je 20% korting wanneer je de couponcode  Ja#zomer! bij de betaling invoert! Daarnaast krijg je wanneer je je hebt ingeschreven een couponcode naar keuze voor 1 themadag (je lijf, je kind, je gewicht of relaties).

JA, dat wil ik!
DIT BEN IK

Willemijn Trip

Na mijn opleiding Fysiotherapie ontdekte ik voor mezelf dat ik nog maar heel weinig wist. Vanuit 'tekort' ben ik manuele therapie gaan studeren, daarna osteopathie. Osteopathie was DE opleiding waar ik aangezet werd. Een klacht van een pati√ęntoplossing werd een spel, een cryptogram waar ik samen met de cli√ęnt op avontuur ging om de oplossing te ontdekken. Natuurlijk ontdekte ik ook dat er meer dan het lichaam was. Er ging een wereld voor mij open toen ik de Present Child Methode deed, waarbij ik leerde spiegelen en nog meer opende mijn blik toen ik de multi-disciplinaire opleiding deed van Katelijne Vermeulen. Ze leerde mij visualisatie en hypnotherapie, ze leerde mij regressie, re√Įncarnatietherapie en systemische kijken. Naast het lichamelijk, kon ik nu ook 'spelen' met de psyche. Een week na het behalen van deze opleiding begon mijn avontuur in de Germaanse Geneeskunde. Eerst deed ik de Biologika Master en daarna de Recall Healing opleiding. Inmiddels is de biologische kijk, mijn kers op de taart geworden en verbindt het alles wat ik heb gedaan!

"Willemijn legt in Jip en Janneke taal de Germaanse Geneeskunde uit, waardoor ik er mee kan spelen"

- A.B.

"Door de opleiding Je lijf en brein zien, heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn lijf en kijk ik zelfs vol bewondering naar mijn lijf"

- L.H.

"De kennis van de Germaanse Geneeskunde kende ik al, maar de eenvoudige speelse manier waarop Willemijn het brengt en verbindt met alles, is om te smullen.

- A.M.

Let op zomeraanbieding!

In de maanden juli en augustus krijg je 20% korting wanneer je de couponcode  Ja#zomer! bij de betaling invoert! Daarnaast krijg je wanneer je je hebt ingeschreven een couponcode naar keuze voor 1 themadag (je lijf, je kind, je gewicht of relaties).

JA, dat wil ik!
Ik wil "JE LIJF EN BREIN ZIEN zijn"

Ja, natuurlijk logisch dit wil ik!

In 12 termijnen

222 euro inclusief BTW per maand

Maandelijks een termijn

Ja, dit wil ik!

Het bedrag in 1x

2222 euro inclusief btw eenmalig

Bespaar 442 euro!

Ja, dat wil ik

Contact

Willemijn Trip
Oude-Schoonebekerstraat 11
7833 KM Nieuw-Amsterdam
[email protected]

 

KVK: 70098824
BTW: NL001403571B50
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid