Tarieven

De kosten van een behandeling van een kind zijn per een half uur 40 euro (en bij een vervolgbehandeling 36 euro), deze kosten komen afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent volledig of voor minimaal 21.80 euro voor vergoeding in aanmerking, aangezien ik geregistreerd ben als fysiotherapeut. Je krijgt na de behandeling de nota per mail toegestuurd.

Mocht u een afspraak vergeten of op dezelfde dag afzeggen dan wordt de behandeling in rekening gebracht en krijgt u hier een nota van.

Wil je een vertaling via de “Een kind zien, het is een schat pakket”, wat een combinatie is van de Present Child Methode en de geboorte in kaart, dan kun je mij mailen en krijg je het document die hierbij hoort toegestuurd. Dit pakket, die ik vertaal en uitwerk kost  111 euro inclusief BTW. Wil je daarna nog graag een gesprek voor verduidelijking of voor meer tools, dan kun je een afspraak maken. (Kosten hiervoor zijn 40 euro per half uur).

Naast de behandelingen, de vertalingen en de workshops die ik geef, breng ik mijn kennis ook in kaart, kijk hiervoor onder het kopje ‘online bestellen’.