Helderheid, mijn woord van vandaag

Vandaag had ik een opleidingsdag van mijn opleiding tot multi-disciplinair therapeut (bij Katelijne Vermeulen, als je nog een mega inspirerende opleiding wil doen, of een inspirerende vrouw wilt horen spreken, ze komt 6 juni naar Nieuw-Amsterdam!)

Dit is een psychologische opleiding waar ik allemaal verschillende technieken leer om naar mezelf te kijken en natuurlijk om als therapeut mee te werken. Communicatie, Regressie, Hypnotherapie, Innerlijk kind werk, systemisch werk… Vandaag hadden we de ‘tijdlijnen’. Een prachtige techniek om overzicht te krijgen over je leven. Kijken naar je tijdlijn en bij een hulpvraag op zoek gaan naar het eerste moment dat je iets hebt besloten of gevoeld en dit veranderen. Alles wat we binnenkrijgen als informatie via ons sensorische systeem, filteren we op zo’n manier dat de overtuigingen die we ooit genomen hebben ‘kloppen’, hoe onhandig sommige overtuigingen ook zijn.

Vandaag heb ik mijn tijdlijn neergezet. Mijn tijdlijn om meer ‘helderheid’ te krijgen wat ik wil. Zo bijzonder hoe voor de opleidingsdag zich allemaal dingen aan je openbaren die al helderheid willen geven šŸ˜‰ en hoe ik bij het kijken naar mijn tijdlijn inzicht kreeg in de manier waarop ik geen focus heb op mijn toekomst, hoe mij toekomstbeeld ‘breed’ is en daardoor ook geen duidelijke richting heeft voor de toekomst (maar een hele ‘brede’ richting). En hoe ik door iets op te lossen op 3 jarige leeftijd via mijn tijdlijn, meer ‘Willemijn kan zijn’ en een focus heb!

Jullie gaan het vast merken ;-), en natuurlijk hoop ik dat ik het vooral merk!

Ben je ook benieuwd wat ik voor je kan betekenen als coach. Stuur een mail met je hulpvraag en ik zal je antwoord geven wat ik voor je kan betekenen!